Eller dato
  • ma
  • ti
  • on
  • to
  • fr

La Liga

Den spanske La Liga er historisk set blandt de bedste ligaer i verden. Ligaen føres an af storholdene FC Barcelona og Real Madrid, men også hold som Atlético Madrid, Valencia og Sevilla har været dominerende i mange år i europæiske fodbold og er det også i øjeblikket.

Siden Barcelona i 1929 vandt det første mesterskab har La Liga haft masser af verdensstjerner. Alfredo di Stéfano, Ferenc Puskás, Hugo Sánchez, Diego Maradona og Raul er nogle blandt rigtig mange. Og i øjeblikket er det verdens måske 2 bedste fodboldspillere nogensinde Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, som slår rekorder på stribe i fodboldverden. Du bliver altid underholdt til fodbold i Spanien.

Det er ikke kun fodbold og fodboldkulturen som tiltaler folk, når de tager til Spanien. Det er også klimaet (sol og varme) og kulturen, som er unik. Og det hele er ikke mere end cirka 3 timers flyvetur fra Danmark.

LA Travel hjælper dig med at lave den helt rigtige fodbold pakkerejse, hvor der er flyrejse, hotelovernatninger, morgenmad og fodboldbilletter inkluderet. Derudover har alle ansatte i LA Travel stor erfaring i spansk fodbold og giver dig gerne gode forslag til den perfekte fodboldrejse.

Uanset om du vil til Barcelona, Real Madrid eller anden spansk fodboldklub. Så giver LA Travel dig en oplevelse for livet.

Ingen resultater