Eller dato
  • ma
  • ti
  • on
  • to
  • fr

FC Barcelona

Camp Nou er Europas største fodboldstadion, med plads til lige under 100.000 tilskuere. Det er her FC Barcelona spiller deres kampe. Udefra ser det ikke stort ud, men når man kommer ind på stadion, er det overvældende.

FC Barcelona er en af verdens største og bedste fodboldklubber. igennem årene har stjerner som Diego Maradona, Romario, Ronaldinho, Andres Iniesta og Lione Messi spillet for klubben. Messi bliver af mange, betragtet som den bedste fodboldspiller nogensinde og lige siden år 2000 har Messi spillet for Barcelona. Han har utallige rekorder og publikum på Camp Nou forguder ham.
Også de danske stjerner Michael Laudrup og Allan Simonsen huskes for fantastisk spil for Barcelona.

Barcelona er meget mere end fodbold. Byen har kultur, mad, klima og er i det hele taget en favorit by for rigtig mange efter de har besøgt byen. Det er muligt at slappe af på stranden, shoppe på ramblaen eller nyde Gaudis værker rundt omkring i byen. Og med et rigtig godt metrosystem spildes der ikke meget tid på at komme fra sted til sted.

LA Travel har pakkerejser til alle Barcelonas kampe. Det vil sige vi inkludere fly, hotel og billet så det er nemt for jer at nyde herlighederne i Barcelona. I vil helt sikkert komme til at holde af Barcelona.

Ingen resultater