Eller dato
  • ma
  • ti
  • on
  • to
  • fr

Real Madrid

På Estadio Santiago Bernabéu kan du opleve fodbold af absolut topklasse, og når op mod 80.000 tilskuere fylder tribunerne er stemning som regel helt i top.

Real Madrid Club de Fútbol er grundlagt i 1902, og bliver i Spanien kaldt ”kongeklubben” efter at Kong Alfonso i 1920 gav klubben lov til at kalde sig kongelig.

Madrid, Spaniens hovedstad og den største by på den iberiske halvø med over 6 millioner indbyggere i hovedstadsområdet, inviterer med ofte rigtig godt vejr på hyggelige turistgader og mange attraktioner.

Real Madrid har en historie der forpligter, og de er altid involveret i kampen om mesterskabet. Den lokale rival er Atlético Madrid. Og kampen mod FC Barcelona i El Clásico er for mange fodboldelskere årets højdepunkt. På Santiago Bernabéu har llassiske spillere som Ferenc Puskas, Alfredo di Stéfano, Hugo Sanchez, Cristiano Ronaldo, Zinédine Zidane, Raúl, Iker Casillas, Sergio Ramos og Roberto Carlos optrådt gennem årene.

Klubben har vundet det spanske mesterskab 33 gange og Champions League 12 gange. Klubben har derfor fået sit eget trofæ, hvilket vindes efter fem vundne mesterskaber. Real Madrid er i øvrigt kåret som den bedste klub i det 20. århundrede af FIFA, og klubben er uden sammenligning den mest vindende i europæisk fodbold.

Ingen resultater