Eller dato
  • ma
  • ti
  • on
  • to
  • fr

Internazionale Milano

Football Club Internazionale Milano, i daglig tale Inter, er et af de mest succesrige hold i italiensk fodbold. Inter har vundet et stort antal titler gennem årene, og de har altid været blandt topholdene siden grundlæggelsen i 1908.

Inter deler stadion, det klassiske San Siro, med lokalrivalerne fra AC Milan, hvilket giver nogle fantastisk derbyopgør i løbet af den italienske sæson.

San Siro har eksisteret siden 1926, men er blevet renoveret og udbygget flere gange i løbet af årene og har nu over 80.000 siddepladser.

Inter har gennem årene haft flere af Italiens helt stor fodboldhelte i truppen. Det er spillere som Christian Vieri, Alessandro Altobelli, Walter Zenga, Giuseppe Bergomi og Javier Zanetti, som har alle båret den sort og blåstribede trøje. Derudover har også verdensklassespillere som Zlatan Ibrahimovich, Ronaldo og Luis Figo optrådt for klubben. Med næsten 40 nationale og internationale titler er klubben en af de europæiske tophold.

LA Travel har pakkerejser til alle hjemmekampe, og vi har stor erfaring med fodboldture til Italien! Sørg for at nyde det smukke middelhavsklima, god mad, drikke og selvfølgelig en god fodboldkamp på det legendariske San Siro.

Ingen resultater